Lucht

Luchthavens zijn bijzonder. Vrijwel alle transportstromen komen daar immers bij elkaar. In heel korte tijd en altijd onder druk. Elke dag/nacht weer. Treinen, auto’s en vliegtuigen. En mensen: passagiers, werknemers, technici, crew en officials. Met strenge procedures voor toegang en safety. In die omgeving moet u werken aan brandveiligheid in gevallen van onderhoud of verbouwing. Of als afhandelaar van luchtvaart-specifieke taken.

BCN kent de wereld van luchthavens als geen ander. Het Nationaal Trainings Centrum Burgerluchtvaart (NTCB) voegt ruim 14 jaar specifieke luchtvaart-ervaring toe als mede-oprichter van BCN. BCN weet dus wat het is om te werken in een SRA-CP gebieden kan werken conform ICEO en EU regelgeving.

Bovendien is BCN bekend met alle partijen op het gebied van veiligheid op Schiphol Airport. Van NCTb tot en met Brandweer. En worden BCN brandwachten dus standaard bekend gemaakt met de specifieke procedures en calamiteiten plannen. Vanzelfsprekend beschikken onze mensen op het juiste moment over de juiste toegangspassen voor het juiste gebied. We zo handig als u moet handelen in het tempo dat de luchthaven vraagt.